Internet shopping….

7 december, 2009 Av Av helenasahlqvist

Lite snygga kläder åkte ner i kundvagnen i går. Har länge känt att garderoben behövde en liten uppfräschning.
Ska bli kul att se hur storlekarna passar. Hoppas i alla fall att det inte ska bli några problem. Men jag läste noga igenom köp och returvilkoren innan jag beställde. Man får stå för returfrakt, thats it. Till och med rea varor kan bytas, men dessa kan man inte få pengarna tillbaka på.
Billigaste plagget av dessa kostade blott 99:-, de övriga runt 150:-. Som hittat. Därför gillar jag att handla på nätet. Det blir inte sista gången;)

Jag borde väl egentligen avsky internet handel. Eftersom jag arbetar där jag gör. Men det är ju ett fritt samhälle vi lever i. Det är ju liksom bara att anpassa sig. Dessutom är det billigt och jag älskar billigt. Då räcker pengarna längre och man kan unna sig lite mer. Vill man inte det kan man ju spara.
Det sägs ju att det inte är de stora inkomsterna man blir rik av;)
Kläderna är från Bubbleroom.se och kommer troligtvis innan helgen.