Lördag morgon…..

21 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
Fick sovmorgon i dag. Ända till kl 8. Skönt!
Maten i gårkväll blev kanonbra. Alla åt med god aptit. Vildsvinet smakade precis som vanlig gris, det var bara köttet som var lite mer kompakt. Någon dag ska vi testa att göra hamburgare av färsen också. Ska visst smaka riktigt gott.
I förrgår var jag till sjukhuset och fick min vaccinspruta. Kändes ju inte ett dugg. Frammåt kvällen började det ömma lite och i går kände jag mig jätte förkyld. Öm i hela kroppen och trött. Nu efter en god natts sömn känns det mycket bättre.
En vecka kvar till advent och hösten har verkligen rusat iväg. Det har nog varit fullt upp.
Bara att hoppas på en lugn december. Jag gillar att ta dagen som den kommer och avskyr att ha helgerna uppbokade långt i förväg.
Så vi får se hur helgen artar sig…..