Fullt upp…

18 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
En förkylning börjar komma krypande. Det börjar göra ont i halsen och näsan känns lite smårinnig.
Det känns som det är fullt upp just nu. Det händer saker hela tiden och man hinner knappt andas ut mellan varven. I dag ska vi, jag och barnen, till BVC för att få influensa vaccin. Samtidigt åker M till sjukhuset för att försöka komma åte en dos. De två första dagarna, det är tredje i dag, har vaccinet inte räckt speciellt länge. Alla har inte fått.
När jag själv ska hinna ta vet jag inte. Det bästa skulle nog vara att vänta någon vecka, tills det lugnat ner sig något. Dessutom ska man ju vara frisk när man får. Vad som nu betraktas som friskt. En liten förkylning kanske inte räknas, men vad vet jag. Någon som vet??
I morgon bär det av till Örebro, tidigt. Ska på något som Telia kallar julpepp. Det ska informeras om Telias julkampanj och så får man frukost och jultomten skulle komma. Ska bli kul att se vad tomten kommer med. Det betyder att jag måste gå upp jätte tidigt för att hinna till Örebro innan 8. Barnen ska lämnas på dagis osv.
Ha en riktig trevlig dag!