Inte mycket i kassarna….

17 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
Blev det i söndags. Shoppade mindre än väntat i Ullared. Känner nog inte att jag gjort något jätte fynd. Det fanns inte så mycket leksaker som jag trott. Hade tänkt köpa Lego till Emil i julklapp, men det fanns bara lego till mycket större barn. Några bilar hittade vi ändå, men inget större.
Enda fyndet, om man nu kallar det fynd, var en overall till Lina för 199:-. Skulle man köpa en snygg overall här hemma kostar den i alla fall 500:-. Sen hittade vi det vanliga, strumpor, duschtvål och en och annan tomte.
I dag blir det lite slappar-morgon. Barnen och jag inväntar sotaren, innan vi åker till jobb och dagis. Lina förvånade genom att sova till halv 7. Länge sedan hon gjorde det hemma.
Sitte och funderar lite över vaccinering också. De började vaccinera allmänheten i går. I kön stod visst 800personer och hälften fick sin dos. Resten fick åka hem igen. Då hade de första köat i 3 timmar innan de kom in. Sanslöst. I morgon ska jag ta med mig barnen och åka till BVC. Lär ju vara hur många barn som helst där. Hoppas att man kommer in bara och inte behöver åka tillbaka.