Aj, aj, aj, aj…….

13 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
Den här veckan har jag följt ”Biggest Looser”. Det skulle jag inte gjort. De gjorde en övning på tv som jag tyckte såg hur lätt som helst. Jag tänkte undiefär så här: ”Vad gnäller de över, det där är väl inget!”.
I reklamen tänkte jag att jag testar. Från soffan till köket och tillbaka igen. Man tar ett steg fram med tex höger fot, sen går man så djupt med vänster knä att det stöter mot golvet, upp igen och ett steg fram med vänster, höger knä ner i golvet. Osv. AJ! Jag hade hur ont i baken som helst innan jag var tillbaka i soffan. Vilken rump-mördare.
Nu är det andra morgonen jag vaknar med träningsvärk efter den ”lilla” övningen. Aldrig mer att jag kommer underskatta något jag ser på tv;)
I dag väntar jobb, sen ska det bli skönt att ta fredagkväll. Är ju dags för en tur till Ullared på söndag. I dag är Sofie där och trängs med folket. Kanske ska hålla ett öga på webkameran och se om jag ser henne;)