Tradera = Helt sjukt!!!

5 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
Det finns inga gränser för vad som går att sälja på Tradera. Och vad man kan få för det. I går pratade M om att han ville köta extraljus på GeKå´s. Då surfade jag in på Tradera och kollade vad de kostade där. Och man fick ganska bra betalt för dem. M hade 7st som låg och skräpade i garaget varav han hade tänkt slänga eller ge bort 3 av dem. De ligger nu ute på Tradera. 2st i par och ett själv. Paret är redan uppe på 155:-. Bättre än att slänga ju.
I dag är det återigen en dag med VAB. Den här gången är det Emil som är sjuk. Allt var bra när jag hämtade på dagis i går, men en stund efter att vi kom hem blev han trött och grinig. Trodde bara att han var just trött, men när han inte ville ha kvällsmaten tog vi febern på honom. Den var över 38. Straxt efter kräks han, ORDENTLIGT. Ok, tänkte vi. Nu är det maginfluens som gäller. Men han somnade gott i går kväll och sov hela natten och i dag verkar allt som vanligt igen, sånär som på febern som är låg runt 37,5.
//H