Tradera….

2 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
Nu är det full fart på Tradera igen. Handlade och sålde mycket i våras, men tröttnade på det. Nu har jag åter börjat sälja och köpa lite smått.
I går köpte jag en topp åt Lina. Kostade 28:- med porto och allt. Hoppas den ser ok ut. M ville att Emil skulle få en Svampbob T-shirt, så den ropade vi in för totalt 62:-. Kanske lite dyrt, men enligt M skulle Emil bara ha den.
Nu sitter jag ocjh bjuder på ett par toppar åt Lina. Vi får se hur det går med det.
Ska kolla över ekonomin i dag tänkte jag. Se om man kan dra ned på några utgifter. Ska i alla fall fixa hemtelefonen i slutet av månaden. Ska bli riktigt intressant att se hur det kommer funka. Speciellt det mobila bredbandet som det kommer bli istället
Måste kolla om det går att fixa billigare el på något sätt. Elförbrukningen i sig är inget att klaga på. Jag tror vi är ganska sparsamma. Nackdelen är att huset värms med elpanna. Den har några år på nacken och skulle vi byta ut den mot en ny skulle elkostnaden sjunka drastiskt.
I dag blir det även städning. Lina hade feber i helgen så jag är hemma med henne. Bäst att passa på och göra lite rent och fint när man bara har ett barn att ta hand om. Det går så mycket fortare då. Behöver plocka undan lite gamla leksaker i Emils rum dessutom. Är ju snart jul och då blir det säkert nya.
I år tänkte vi önska lego åt honom. Han tycker det är så kul att meka och pilla med saker. Det skulle passa honom ganska bra tror jag.
Sen blir det en sväng till jobbet också. Är månadsbokslut så då tänkte jag att jag skulle jobba bort lite av det när M kommer hem. Hinner nog med det på de två timmar som bir kvar.