Höstrusk……

23 september, 2009 Av Av helenasahlqvist
Inte just nu kanske, men gårdagen var ju inte speciellt kul.
I dag är jag ledig eftersom dagis har studiedag. Skönt att vara hemma och få lite gjort också. Tänkte baka bröd på förmiddagen. Hittade ett recept i senaste nummret av IForm som såg riktigt smskigt ut.
~
Just nu ser vi fram mot en weekend i Göteborg. Bokade tåg och hotell i går. Ska bli skönt att åka iväg och va för oss själva en stund. Har ju inte varit på något sedan Lina kom för 4 år sedan. Nu blir det två nätter på hotell och förhoppningsvis ett par trevliga restaurangbesök;)
~
Pratade med grannen på telefon i går. Han berättade att vi har en björn i skogen. Det var ju mindre roliga nyheter. Nu tänker ju inte jag gå ut frivilligt direkt. Vad händer om man möter en björn liksom? Jo, man blir strimlad. Huga!
Det får Vildsvinen att framstå som riktigt beskedliga, för dem ser man ju inte ens. De håller sig undan…..
Jag kommer ihåg att jag frågade M när vi gick själva och plockade svamp i skogen för några veckor sedan, vem det är som demolerar myrstackar totalt. Gick förbi en stack som varit jättestor och som var totalförstörd. Troligtvis var Nalle i krokarna redan då…..
//H