Sista dagen…..

9 augusti, 2009 Av Av helenasahlqvist
Ja ha. Då är semestern så gott som över. 4 långa veckor är slut. Lite vemodigt känns det ändå, jag har inte det minsta lust att gå till jobbet i morgon. Vill ju vara hemma och mysa med familjen ett tag till.
I går kom vi hem vid tre tiden. Packade ur det mesta ur husvagnen och började klippa gräs. Straxt efter 5 kom Herngrens med matleverans. Det blev pizza i trädgården, jätte mysigt. Skönt när man kan sitta ute i skuggan och äta. Barnen skrotade runt en stund innan det var dags för Clara att åka hem till kudden.
Klippte det sista gräset på baksidan innan det ar dags att ta kväll.
Satte mig med en trädgårds bok i soffan och myste en stund innan sänggång. Skaffade lite inspiration.
Hade massor av trädgårdslust när vi flyttade hit för snart 6 år sedan. Den lusten försvann när Lina var liten. Hade helt enkelt inte tid för trädgården då. Nu känner jag att lusten är på väg tillbaka allt mer. Så nu ska det fixas lite smått.
Har en jordhög bredvid komposten, där jag bara slängt upp gamla växter som jag gallrat bort från rabatterna. Många av dem lever under all bråte, så jag ska försöka få liv i dem.
Nej, nu är det frukostdags….