Trädgårdsarbete……

1 augusti, 2009 Av Av helenasahlqvist
I går blev det lite fix i trädgården. Köpte en ny sekatör i förrgår och var givetvis tvungen att testa den.
Det blev äppelträden som fick sig en rejäl omgång. Dessutom gallrade jag bort massor av äpplen. Så nu hoppas jag att vi får många stora och goda äpplen om någon månad. De skulle behöva lite sol och värme bara.
Ska plantera en oas med buskar på gräsmattan framöver också. Tar de vi redan har och planterar i grupp i stället för så de står just nu. En buske vi har vid köksingången tar över alla andra och en liten buska har redan gått åt. Dessutom har vi en Iris i rabatten som defenitivt konkurrerar ut alla andra växter, så den ska också få flytta lite på sig.
I går hann jag också med en del annat. Det blev kak-bak och röj inne. Nu står det inte grejjer högt och lågt längre. Sen fick jag en släng av NU SLÄNGER JAG ALLT syndromet. Det betyder att kombin är full av påsar med gammalt ”varit bra att ha” saker som aldrig blivit bra att ha!
Nu har vi med andra ord ett fullt fungerande Datarum igen. Funderar starkt på att göra om det lite enkelt till ett träningsrum. Nu ser man så pass mycket golvyta att yogamattan får plats 😉
Vet inte om det var röjjet som gjorde det, men jag kunde inte somna i går kväll. Lade mig vid 10 och somnade kanske halv 12. M somnade nog inte före 3. Toppen det, för i kväll ska vi ut i svängen. Kära nån! Hur ska det gå!!!!