Mora……

29 juli, 2009 Av Av helenasahlqvist
Mora Park Camping. En riktigt fin camping, om man inte står där vi står. Campingtomterna är jätte små just i den här raden. Vilken otur man kan ha. Vi kom hit i förrgår och det fanns gott om tomter lediga. Funderade faktiskt på att byta tomt, men gjorde inte det. På kvällen öste det in husvagnar och husbilar så campingen som tar över 250 el-gäster blev i princip full. Med tanke på att 50% är från Norge är inte utomhusmiljön den bästa. De har nämligen inte samma tobaksvanor som Svenskar så nu är vi inpyrda i tjära och nikotin ;). Usch!!!!!
I går tog vi bilen till Rättvik där Classic Car går av stapeln hela vecka 31. Det var kul att se, massa gamla bilar av väldigt varierande sort. Höga, låga, långa, korta, välputsade, välrostade, med dunka-dunka och utan. Dessutom en bil med propellrar bak som man kan höra i vatten, som en båt!!!!!
Men hu så mycket folk det var.
I dag ska vi vara på campingen hela dagen. Kanske barnen får bada i älven. Standen är verkligen jätte fin och det finns en liten lagun i älven där vattnet nog blir något varmare i. Lekparken ska ochså få ett antal besök innan vi senare packar i hop. I morgon bär det av hemmåt.
Det känns som om hela familjen behöver komma hem en sväng.
Ha de!!!