Snart dags för ”take off”!!!!!!!!!

16 juli, 2009 Av Av helenasahlqvist
Går dagen ägnade vi åt shopping i Örebro. Barnen fick vara hos Mormor och Morfar hela dagen.
Först blev det lite presentinhandling på Toys R Us. Sen köpte jag en hårfön. Hade en sen tidigare, men den slutade att fungera för typ 1,5 år sedan och har legat i lådan och skräpat sen dess. Nu var det hög tid att byta ut den. Klippte håret i måndags, vilket resulterade i att lockarna trivdes mer än vanligt. Nu blev luggen kort och då vill jag inte ha några konstiga lockar. Det blir helt enkelt att föna håret tort och rakt efter varje dusch. Det som intye fönen tar får plattången hjälpa till med.
På IKEA åt vi lunch, men som vanligt slängde vi i oss maten. Man är ju inte bortskämd med att kunna sitta i lugn och ro å äta direkt.
In på Marieberg, köpte smink och kortade av klockarmbandet på min nya klocka som jag fick med posten tidigare på dagen. Den blev jätte bra.
Ett par husvagnsaffärer han vi också med. Det är alltid lika kul att titta in och bli sugen på något nytt. Och potentiella vagnar fanns det minsann. Blev nog sugen på tre olika, men vi har ju en fullt fungerande och hyfsat ny vagn, så det blev ingen affär i går inte.
Tillbaka till Mullhyttan för lite grillning. Gott, gott.
I dag är det städning av husvagn som gäller. Hade tänkt åka frammåt helgen, men enligt väderprognoserna ser det ut som att det bara ska bli regn den kommande veckan. Får hoppas att det är en av de där prognoserna som inte stämmer över huvud taget.
Tanken är att vi ska åka till fjällen till en början och sen leta oss ned mot Siljan-trakten.
Vi får se vad det blir……
Ha det gott!!!!