I valet och kvalet………

12 maj, 2009 Av Av helenasahlqvist
Det kan man lungt säga. Uppdaterar mig hela tiden vad gäller vädret på diverse vädersajter. Såg förut att det ska bli ca 5grader varmt och molnigt på lördag när vi ska på bröllop med efterföljande fest. Då vill jag verkligen inte ha en relativt kort klänning på mig. Nu funderar jag starkt på att byta den. Kanske mot byxor och en snygg topp av något slag.
Frågan är ju vad!
Dessutom måste jag ha några skor till klänningen, väljer jag byxor så är det redan klart, för skor har jag. I alla fall ett par som inte är adiddas.
Vet inte varför, men jag bor i mina Adiddas skor. De är så himla sköna. Jag är inne på tredje paret på raken. Men de sitter ju så bra och är sköna att jobba i.
Nu när jag åker på kundbesök vill jag emellertid inte ha det på mig. Då blir det ”finskor”.
Besök nummer tre i dag. Jag ser verkligen fram emot det. Det blir det första ”stora” företaget jag åker till.
Var på ett företag i går, ett litet mindre, i Degerfors. Jag var där i tio minuter, sen hade jag inget mer att framföra och kunden undrade inget heller. Känns lite meningslöst även om jag fick igenom affären. Övning ger ju färdighet heter det ju. Så det är väl bara att ligga i.
Måste börja packa husvagnen också. Det är ju inte många dagar kvar innan vi drar. Dessutom när vi inte kan packa något på lördagen.
Ställer husvagnen utanför bröllopsfestlokalen på förmiddagen (ska sova i den på natten för att det är en bit hem, och den ligger mitt i ingenstans;)). Så då ska den helst vara färdigpackad.
Köpte ett för stort täcke till Emils säng, så det måste jag klippa av och sy.
Känns som att det blir kvällens uppgift.
Nej, nu ska maken på och så ska jag stryka en skjorta.
Ha en bra tisdag!!!!!