Uttråkad……..

9 maj, 2009 Av Av helenasahlqvist

Så kan det bli. Det blåser, men är varmt ute, och så måste man stanna inne. Typiskt!
Men det är ju ett tag sedan barnen var sjuka senast. Emil pendlar mellan 39 och 37. Utan och med Alvedon. Så vi har tagit det lungt hela dagen.
Åkte ändå en tur till Ica-Maxi förut. Kände att jag var tvungen att komma hemifrån ett tag.
Det blir liksom inget gjort hemma i dag. Någon form av förkylning ligger och gror långt inne i kroppen, så orken är på hur mycket minus som helst. Så vida det inte är latmasken;) , eller för den delen brist på ordentlig sömn.

Eftersom Micke är på svensexa (för kompisen Robert, som gifter sig nästa lördag. Trodde jag berättat om det innan, men verkar inte så….), så är jag och barnen ensamma hemma i dag och i natt. Så jag kommer nog slänga mig i säng tidigt.

Nu får jag ändå börja med maten snart. I kväll blir det Micro-potatisgratäng och stekt fläskfilé. Ska nog koka ihop en bearnaise också……. MUMS!!!!!!!!

So long!