Lördag 9:e Maj…….

9 maj, 2009 Av Av helenasahlqvist

I dag händer nog inget särskilt. Micke ska åka vid halv tio och sen kommer han hem någon gång i morgon. Så det blir bara jag och barnen i drygt ett dygn.
Emil är sjuk, så vi lär säkerligen stanna på insidan av husets väggar, trist! Hade annars tänkt mig en tur till Kristinehamn i eftermiddag. Skulle behöva fylla frysen med diverse kött bitar. Det brukar finnas det mesta på Ica-Maxi och till lite varierande priser.
Vi får se hur knatten mår i eftermiddag. I går kväll tyckte jag att han var varm, när jag kollade tempen var den uppe på 39grader. Han fick alvedon, men febern gick inte ner ändå.
Emil sov gott till kvart i fem i morse. Samma höga temp, så han fick åter igen alvedon och en stor flaska välling. Han somnade dessvärre inte om, men nu har i allafall tempen sjunkit till lite under 38.

Gödslade ju gräsmattan häromdagen och det blev ju faktiskt helt ok. Hade inte riktigt trott att det skulle smälta så bra som det gjorde. Nu är det bara att vänta på effekt 😉

Behöver förbereda lite inför nästa helg. Dels ska vi på bröllop (det första jag någonsin varit på), och dagen efter ger vi oss av med husvagnen söderut. Målet är Malmö.
Ska verkligen bli jätte kul att komma dit. Dels för att vi inte varit i Skåne på campingtripp förut och huvudsakligen för att mysa lite med lille Filip och hans familj.

Nej, nog för nu.
Ha en bra dag!!!!!