Regn i sikte!

29 april, 2009 Av Av helenasahlqvist

Tusen tack för bra tips på gödsel. Precis vad jag hoppats på. Nu blir det en inköpsrunda för enligt yr.no kommer det regn på tisdag. Det är ju relativt långt fram i perioden och de har ändrat vädret inför helgen, men man kan ju alltid hoppas.
Kanske verkar dumt att hoppas på regn nu, men så fint väder som vi haft i flera veckor nu ska det inte vara den här årstiden. Björkarna är snart utslagna och det är fortfarande maj.
Måste fundera på om vi ska sätta någon potatis också. Hade inte tänkt det, men en del av trädgårdslandet skulle verkligen behöva odlas med potatis. Det är en del som det suttit jordgubbsplantor på i tre år och jorden är stenhård. Då brukar potatisen hjälpa till att bearbeta den lite. Kankske blir en tur till Bergslagscenter nån dag för att köpa en liten påse Minerva.

Det gick bra på jobbet i går. Bokade in mitt första kundbesök. Det var hur nervöst som helst, men det kommer nog gå bra. Det är ingen helt okänd kund jag ska till. Skojj ska det i alla fall bli…..

Trevlig onsdag!!!!!