1:a April!

1 april, 2009 Av Av helenasahlqvist

Har nog klarat mig skapligt bra från lurerierna i dag. Tidningen var ganska lätt att genomskåda och resten av nyhetskanalerna har jag bvarken tittat eller lyssnat på. Oftast är det så fjantiga saker de hittar på ändå. Jag menar, gör det mer trovärdigt!!

Den här veckan har jag haft äran att hämta barnen på dagis. Jag har passat på att ta på dem ordentliga ytterkläder så att det bara är att åka raka vägen hem till sandlådan. I dag var vi ute i närmre timmen innan vi gick in för att sköta kvällsbestyren. Jag passade på att sätta mig på altantrappen för att lapa lite sol. Det värmer i hela kroppen.
Arbetslusten har ju inte direkt varit på topp en dag som den här. Kinderna lyste med sin frånvaro och jag kan ju inte klandra dem. Jag skulle inte heller vilja stå och glo på telefoner i en varm butikslokal när man i stället kan sitta i ett soligt hörn och bara njuta.

Vi får hoppas att värmen håller i sig tills nästa helg. Håller mig ständigt uppdaterad på yr.no för de senaste väderprognoserna. Än har det stämt bra överrens med verkligheten, men ju längre fram en prognos sträcker sig, ju mindre tillförlitlig blir den ju. I dagsläget ser det i alla fall ut som om vagnen och vi ska bege oss mot Lidköping över Påsk. Det skulle finnas lite aktiviteter där som påskbuffé och knallemarknad. Vi får se vad vi kommer överrens om. Det är fler viljor än våra som spelar in och sen måste man ordna plats också. Risken är att det hinner bli fullbokat och med vår sjukdomshistoria är det ju inte så bra att boka så långt innan…..

Väntar spännt på ett paket från H&M. Beställde lite kläder därifrån i söndags och det är alltid kul att se om det passar. Är ju så svårt med storlekar när man inte kan prova. Sen när man mäter så stämmer inte alla måtten överrens. Kanske får skicka tillbaka alla kläder för utbyte…..

God Kväll