Påskfirande i Ullared……

2 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

Första turen med husvagnen än nu planerad. Tanken är att vi ska ta en tur till Ullared, över Påskhelgen. Ska försöka få ledigt onsdag och torsdag, så vi kan åka på torsdag morgon.
Vi hade tänkt oss lite shopping av barnkläder inför sommaren. Barnen behöver jackor och galonställ.
Micke blev helt till sig när jag kläckte idén om att vi skulle åka dit till Påsk. Han gillar som bekant att sova i husvagnen. Den här gången blir det extra intressant eftersom vi inte kan ha förtältet uppe. Ska bli kul att se hur barnen klarar av att vistas på så liten yta så lång tid. Man får bara hoppas på riktigt härligt aprilväder, ja inte sånt med regn-snö-solsken-blåst, nej ett så där HÄRLIGT april/vår väder, med massor av sol och riktigt varmt. Då kan man vara ute jätte mycket.
Nej, nu är det dags för en ny arbetsvecka. Barnen har repat sig efter magsjuka, så i dag blir det nog en heldag…..