Såååååååå Sugen!!!!

26 februari, 2009 Av Av helenasahlqvist

Jag är så fruktansvärt sugen på att sparka i gång en egen liten rörelse. Vet bara inte riktigt vad. Jag har ju inget startkapital, så min tanke är börja längst ner i botten. Det är därför min hemsida håller på att ändra skepnad. Tänkte påta ihop några enstaka produkter till en början och sen se vart hän det leder. Har även kollat upp lite grossister, men på många ställen måste man dels vara registrerad företagare (antar att det menas att man ska ha f eller fa-skatt-sedel), vilket jag inte är och så måste man minst handla för 2000 + moms.
Sen är det ju det där med inriktning. Vad vill jag sälja?? Ljus och servetter kanske;). Undrar om man kan handla saker i en butik och sen sälja dem på nätet, typ GeKås grejjer. Jag menar, de får ju sålt saker, tex blockljus, som är billigt där. Kan man då lägga på ett par kronor på varje, så tjänar man ju i slutändan en hacka. Så får man bygga vidare på det………
Frågan är om det finns någon lag någonstans som säger att man enbart får sälja vidare sånt som kommer direkt från producent eller grossist??? Tål att kollas upp. Hmmmm.
Försöker i vilket fall som helst bygga om min hemsida till en enkel variant på web-shop. Vi får se hur resultatet bli. Hittade annars ett relativt billigt program på nätet, det kostade typ 1000spänn och då var det inga andra månadskostnader på det. Annars kostar en web-shop runt 400kr per månad.

Nog om det. Emil sover, stackarn. han har åkt på magsjuka. Så här går tvättmaskinen för fullt. Jag är redan inne på fjärde maskinen i dag och än finns det tvätt kvar. Hoppas bara att vi andra klarar oss ifrån. Än har ingen annan insjuknat i alla fall.

Nej, dags att fortsätta med tvätten…..