11:e December, 13 dagar kvar…..

11 december, 2008 Av Av helenasahlqvist

I dag var det luciafirande på dagis. Jag ordnade det sista i går, en fungerande luciakrona åt Lina. Hade en från förra året, men den var ett ljus trasigt på. Vad gör man då? Jo, köper ett nytt. De finns ju inte riktigt som reservdel. Ny klänning blev det till i år också, hade ingen ärvd kvar, annars är det det som har använts de senaste åren.
Men något firande blev det inte för vår lilla stråle ty hon fick feber igen. Ringde till Micke från jobbet på förmidagen och då hade hon 38 grader.
Farmor erbjöd sig att vara barnvakt så vi kunde åka med Emil till dagis, viket vi tackade ja till. Det var mysigt att komma dit och se ett luciatåg.

Det börjar bli rätt så tröttsamt med alla dessa förkylningar. De avlöser varandra och jag kan inte komma på när vi var helt friska en hel vecka sist.
I morgon är det meningen att Lina och Emil ska sova hos farmor och farfar, eftersom vi ska på julfest med Mickes jobb. Vi får se hur det blir med den saken. Det känns ju inte så jätte bra att lämna bort ett sjukt barn, speciellt över natten.

I kväll blir det kyckling och ris, smaskens…..