Lite svammel i reklampauserna.

12 november, 2008 Av Av helenasahlqvist

Ullared turen gick bra, även om jag inte trott att det skulle vara SÅ mycket folk. Fick köa i närmre två timmar innan vi kunde komma in och trängas med HUR mycket folk som helst. Räknade i efterhand ut att kön var omkring 1,3km lång.
Inne var det verkligen djugelnslag som rådde. Alla skulle fram först. Vi beslutade oss ganska snart för att ställa kundvagnarna och gå runt med en varsin korg på armen. Ett ganska bra val.
Hittade allt vi skulle ha, så i slutändan är vi nöjda med turen.

Jag är skapligt avundsjuk på mina båda chefer. I övermorgon åker troligtvis båda till Miami. En är redan startklar, den andre blev erbjuden en plats i dag. (De åker med någon leverantör, vet ej vilken.) Skulle ju inte sitta helt fel med en tripp till Florida direkt. Speciellt inte med det vädret som är just nu.

Vabár på eftermiddagarna den här veckan. Lina ligges sjuk i feber, Emil däremot får gå på dagis så jag försöker passa på att fixa lite hemma.
I går blev det gardinupphängning i sovrummet. Dessutom hann jag putsa tre fönster.

Ringde vår internetleverantör i måndags. Hade sett på deras hemsida att man kan få 8Gbit för 229:- kronor nu. I dagsläget har vi 2 och betalar 229. Dessutom vill vi ha ett trådlöst modem så jag passade på att fråga om det. Det visade sig att vi kunde få ett gratis, bara vi band oss i 12mån. Det tyckte jag var en kanon deal. Samma månadskostnad som tidigare, snabbare bredband samt ett nytt modem!!!!!

God Kväll!!