VAB……….

11 september, 2008 Av Av helenasahlqvist

Ja ha, då var man inne på vecka nummer två på jobbet. I dag blir det inte mycket gjort där, åtminstone inte av mig för Lina vaknade med 38grader feber. Bara att ringa runt och meddela hennes och min frånvaro. Synd! I dag var det dessutom utbildning på jobbet, hade varit bra att vara med på, men jag får väl en uppdatering av kollegorna.
Glömde mobilen på jobbet i går. Typiskt mig!!! Känner mig aningen handikappad utan den. Hade alla nummer till chefer och så i den, resultatet blev en felrigning till Bosse. Hihi…. Gör inte om det felet en gång till. Så i dag får jag nog göra en liten backup av telefonen till datorn, när jag varit och hämtat den vill säga.

Hade planerat att åka på mässa i Jönköping på lördag. Skulle ta husvagnen till Mullhyttan i morgon kväll och bo en natt hos mor och far som skulle vara barnvakt på lördag, men planerna får ändras något. Vill inte bo en natt i husvagn med en halvkrasslig Lina. Förhoppningsvis kan vi åka i alla fall, men då måste Lina krya på sig lite först och vi tar bilen på lördag morgon till Mullhyttan.

Måste hitta en ny bil också. Sålde Golfen i söndags och är på jakt efter en Volvo 850, men har inte hittat något passande än…..

Nu ska jag göra frukost, det blir smörgås och nykokta ägg. SMASKENS!!!

Helena