En natt i Loka

En natt i Loka

17 juni, 2022 Av Av helenasahlqvist

Sitter och väntar på att frukosten ska öppna. Det känns lite drygt, för jag har inte fått mitt morgonkaffe än. Jag är vid Lokabrunn på två planeringsdagar med jobbet. Är ju inte långt hemifrån, så det känns ju bra. Hade nästan kunnat skippa övernattningen och åkt hem istället. Sover inte så bra borta. Ett alternativ hade ju vart att dra med husvagnen och sova på parkeringen;)

Efter lite workshops igår var vi ett gäng tjejer som tog en kortare promenad. Fanns en vandringsleds-runda på 3,5 kilometer som vi gick. Riktigt fin i början där vi startade uppför en brant backe på stig. Sen var det en lång bit på grus, int e lika fint, för att avsluta på stig utmed länsvägen. 

Slappade en stund på rummet efter det och gick för att ta en cider på verandan vid restaurangen. Har aldrig druckigt så dyr cider förut, 75 kr! Hutlöst! Bra mariginal där. 

Vi fick trerättersmiddag. Först en ryggbiff till förrätt som var supertunnt skivad. Den serverades under en bladhög. Gott, men väldigt lite mat. Till varmrätt fick vi havsabborre. Serverad med några färskpotatisar, gulbetor och sallad. Till det fick vi brynt smör. Också här väldigt lite mat. Och så till dessert fick vi en jordgubbe i klyftor, vaniljglass och en halv stekt bulle. 

Tycker lite synd om min ena kollega som ska köra Vätternrundan i natt. Han hade verkligen behövt fylla på ordentligt med energi igår. Kan tänka mig att maten på sin höjd gick lös på max 400 kcal. Det smakade helt ok, men för över 600 kr som det kostar kan man få så mycket bättre och bli mätt. 

Får hoppas att frukosten är bättre och sen avslutande lunch.