Långhelg

26 maj, 2022 Av Av helenasahlqvist

Så skönt med lite långledigt. Jag har för vana att ta ledigt alla klämdagar som finns. Mitt yrke tillåter att vi gör det, då jag nästintill helt styr min tid. Jag bokar in de möten jag behöver ha, när jag vill ha dem och försöker sprida ut dem över tid. Jag vill inte ha ett späckat schema. Ibland händer det att jag bokar in tid med mig själv. Oftast händer det när jag sitter med utvärderingar och inte vill bli störd av annat. Så ett tips till alla som blir bombaderade med mötesinviter, boka tid med dig själv!

Nåja, idag är det ledig dag för min del. Ska tyvärr bli en del regn i helgen. Vi har ett projekt att fortsätta med, ett bygge av carport och det skulle vara skönt att komma igång med det igen. 

Vill få till lite cykling också. Tvättade av cykeln ordentligt igår och ändrade en del inställningar. Flyttade fram sadeln något och vände upp och ner på styrstammen. Det kändes mycket bättre när jag testade den efter det. Blev inte så hängandes som jag var förut. Har svårt att få till bra ställning på cyklar över lag. Min förra fulldämpad blev perfekt med en lite längre styrstam. Det var dock en smallram och Scott Contessa. Med helt annan geometri än min nuvarande Allebike. 

Ska bli kul att testa lite längre sträcka och se om det blir skillnad för ryggen. Har även bokat tid med sjukgymnast om ett par veckor, för att se om det finns mer saker att göra. Det är jag övertygad om att det finns. 

Började en här helgen med finbesök och grillat. Passade på när det skulle vara fint väder igår. Satt på alatanen till runt halv elva. Så riktigt härligt. Är ju så ljusa kvällar nu, så bara att njuta av det. 

Trevlig helg!