Bra pass och vila

19 januari, 2022 Av Av helenasahlqvist

I måndags var det segt att komma ut. Hade nog tänkt stämpla ut lite före klockan fyra för att hinna cykla lite i dagsljus. Så blev det inte och jag var inte ute förrän efter middagen. Det gjorde egentligen ingenting, för då hade jag ingen tid att passa. Cyklade en timma i skogen uppe i Linnebäcks by och det flöt på så himla fint. Det var ingen snö, nästan ingen is och marken var frusen. Det betydde att det rullade himla fint. Att det dessutom är i skenet av pannlampa och lampa på styret gör det inte mycket sämre. Det är riktigt mysigt att cykla i mörker.

Igår blev det återigen en lunchpromenad. Idag blir det nog inte det, vi får se. Det beror helt på hur mycket vind och regn det är då.

Fick min tredje dos vaccin igår, så nu är jag återigen fullvaccinerad. Inga biverkningar än så länge, men har hört att det kan dröja lite. Armen är i alla fall inge öm och jag har sovit som en prinsessa i natt.