Mellandagar

Mellandagar

27 december, 2021 Av Av helenasahlqvist

Den korta julhelgen är slut. Jag hade verkligen inte tackat nej till fler lediga dagar. Tyckte ändå inte det var värt att ta vare sig semester eller flexledigt i mellandagarna. Jag spar hellre dagarna tills det blir varmt ute.

På juldagen blev det cykling. Hann med en kort tur innan julfirande hos mor och far. Det var riktigt kallt ute, men bara man kommer in i skogen och det blir lite tungt att cykla, så går värmen upp rätt snabbt i kroppen. Det blir ingen fartvind i skogen heller. Skillnad blir det på transportsträckor där man får upp farten lite. Vi höll oss dock i närområdet, så kylan var inget problem.

Firade jul i Mullhyttan på eftermiddagen innan vi åkte hem och landade i soffan efter lite kortspel.

Igår skulle vi fira jul ute med Mickes syskon och föräldrar. Alla utom vi kastade in handduken för att de tyckte det var kallt. Visst att det var runt tio minus, men med solen i ansiktet och en brasa som värmer funkar även det. Istället för att åka själva stekte vi korven och cyklade i Linnebäck med Mia och Erik. Fick en riktigt fin tur som avslutades precis när solen gick ner. Bilden har Mia tagit.

Idag ska jag jobba, sen blir det till att testa en julklapp jag köpte igår. Ska bli riktigt spännande. Återkommer till det…