Juldag 2021

25 december, 2021 Av Av helenasahlqvist

Det är mörkt och kallt. 15 minus ute och ett tunt snölager. Igår passade jag på att cykla lite innan lunch. Kände att jag behövde komma ut en stund. Det var kallt då med. 11 minus när jag gick ut, så det fick bli kort transport till skogen uppe i Linnebäck. Väl inne i skogen får man snabbt upp värmen.

Det var mer cykelspår i nysnön. Jag funderade på vart jag skulle möta grannen, för det var bara i början som vi cyklat samma sträcka. Längst bort i det första skogspartiet mötte jag honom. Stannade och pratade en kort stund och rullade vidare. Njöt av att äntligen cykla lite. Drygt en vecka har gått sedan senast. Så blir det med förkylning och julstök. 

Kommer inte få ihop så mycket träningstid i december, men så kan det vara. Det kommer säkert bli mer framöver. Om tempen går upp lite, så blir det kanske en kortis efter frukost. Sen ska vi iväg och fira mer jul.