Kärt återseende och såld cykel

29 november, 2021 Av Av helenasahlqvist

I lördags blev det en social dag. Efter längdskidåkning åkte vi förbi Jessica och Stefan för att se hur de bor i Kläppen. Där fi vi kaffe och satt en stund och pratade.

När det mörknar kom Martin och Susanne, våra grannar sedan Säfsentiden, för att fika. Vi har sprungit på varan en gång sedan vi lämnade Säfsen 2015, så det var kul att ses. Märkligt att tiden går så fort och samtalen tar vid där de en gång slutade. 

Igår städade vi ur stugan lite snabbt och körde hem. På eftermiddagen skulle det komma en tjej och titta på min cykel som jag haft på annons en tid. Hon tyckte om den, så nu har jag under loppet av några veckor gått från tre cyklar till en. Känns både vemodigt och helt ok, för i vår får jag förhoppningsvis hämta min nya cykel i Allingsås. 

Tills dess får jag skumpa runt på stigarna på en halvstel Scott. Det kommer bli bra det med.