Tiden går snabbt…

29 oktober, 2021 Av Av helenasahlqvist

Det verkar som att oktober också försvinner i en rasande fart. Tycker inte jag hinner mycket alls just nu. Jag jobbar, åker hem, fixar mat, sen är det kväll. Kan ju bero på att det blir mörkt runt fem också. 

Var på upptäcktsfärd i lördags utanför Degerfors. Cyklade väg och hittade en ny runda att cykla. Riktigt fint när delar av rutten var på gammal banvall. 

I söndags var vi ett gäng som cyklade i Trindtorp. Jag avslutade med att åka med huvudet nedför en brant. Cykeln som landade på mig fixade blåmärken på ena låret så där har det ömmat hela veckan. Tog mig ändå iväg på Mandelcykling i onsdags och körde grön grupp. 

Försöker även sälja min cykel, men det verkar trögt just nu. Ingen panik eftersom den nya planeras vara klar i februari. Det råder dock brist på delar, så det kan nog ta ett bra tag till. 

Ha en fin fredag!