Efter helgen…

18 oktober, 2021 Av Av helenasahlqvist

Nog blev det en löprunda i fredags alltid, men inte en runda i den bemärkelsen att det är en runda. Nej, det blev löpning från Byggmax och hem. Första halvan på Lunedsleden och resten på väg. Riktigt kul att ta sig fram till fots den sträckan som vi cyklat massor av gånger. 

Det var ett tag sedan jag sprang på stig, men det gick bra. Blir lite jobbigare och jag tror andra muskler får jobba för jag blev ordentligt stel efteråt och fick träningsvärk. På de långa spångarna efter Gottebol fick jag dock gå eller trippa. De var riktigt hala och luriga. 

Putsningen i lördags blev inställd eftersom det är minusgrader på nätterna nu. Får invänta mildare väder helt enkelt. Micke drog iväg på cykling i lördags, men jag nöjde mig med en längre promenad. Cykla gjorde vi igår istället. Stadsnära stigar jag inte cyklat förut och sen vidare mot Trintorp och gamla stigar blandade med nya där. Riktigt rolig cykling helt enkelt. 

Passade även på att åka och kolla på innebandy igår i Degerfors. Linas ”lag” blev dessvärre utklassade, men de spelade riktigt, riktigt bra. Lina satt på läktaren och ville nog hellre vara med och spela. Hon ska börja igen har hon tänkt, så det blir nog fler innebandymatcher att kolla på för oss framöver. 

Avslutade helgen med skräpmat hos Lindbergs, så det har verkligen varit fullt upp. Dessutom har vi börjat mornarna med kalljästa frallor till frukost. Så himla smidigt. Fixa degen på kvällen, in med den i kylen, dela upp den på morgonen och så in i ugnen. Ska vara bra för en IBS mage också, så vi får se hur det artar sig.