Mitt i oktober

14 oktober, 2021 Av Av helenasahlqvist

Just nu har jag fullt upp. Bytte ju jobb för 1,5 år sedan och efter det så rusar tiden fram. Att vara upphandlare på en kommun är verkligen inget latmansgöra. Vi ligger hela tiden efter och det poppar upp nya saker hela tiden som behöver handläggas. Så är det i en kommun som vill växa. Riktigt roligt är det och jag har hittat min plats i yrkeslivet. 

Annars så har sommaren och början på hösten varit allmänt seg. En kropp som känts sliten, mycket som händer kring barnen som börjar bli stora och så bygger vi en carport. 

Försöker träna så mycket jag hinner, men nu ligger jag runt 5 timmar per vecka. Har börjat springa en del för att spara tid och för att få lite omväxling. På onsdagar cyklar jag med grupp och igår var det lampa som gällde från start. Gillar verkligen inte att det är mörkt på kvällarna och längtar till april. Kan man gå i ide kanske?

I söndags cyklade vi lugnt med ett gäng mot och i Degerfors. Fina stigar nära bebyggelse så här i jakttider. Blev en riktigt fin och trevlig tur. 

Håller även på med ett carportsbygge. Det påbörjade vi för några år sedan, men så ville vi inte gjuta när det var Corona och risk för arbete. Nu var det aldrig något problem med den saken, men man vet aldrig.

Redan torsdag idag. Ska snart åka till jobbet. I helgen ska det putsas på carporten och förhoppningsvis cyklas en sväng på söndag. En löprunda får det nog bli imorgon också. Sen det vanliga; städa, tvätta och baka. 

Trevlig torsdag!