Söndagscykling igen

21 februari, 2021 Av Av helenasahlqvist

Idag blev det söndagscykling. Det var ett tag sedan sist. Tror förra gången var en tur runt Angsjön i början av året.

Hörde av mig till Elisabeth, Mia och Lilja för att se om de var sugna på cykling. Det var de och vi bestämde att vi åker mot Degerfors. Jag hade hoppats på mindre snö där, men när vi kom dit var det rätt isigt och mycket snö även i skogen. Vi bestämde helt enkelt att det fick bli en tur på vägar istället.

Körde mot Gräsmossen och den västra sidan av Västersjön mot Linnebäck. Vägen var isig och fin att cykla på med dubbdäcken. Kommer inte ta många dagar innan det blir tjällossning istället. Det tar snabbt på både snö och is nu när det är mer än fem grader varmt ute.

Körde lite intervaller igår. Trotsade helt enkelt regnet för att få till cyklingen. Är kul nu när det blir varmare ute. Ser fram mor veckan som kommer och nästa helg då det ska bli varmare och soligare. Då får det nog bli en fika på ett fint ställe med lite nära och kära också. Vi håller tummarna för att prognosen står sig.