Det börjar lätta lite

Det börjar lätta lite

24 november, 2020 Av Av helenasahlqvist

Igår kom vändningen. Det kändes som det i alla fall. Avslutade helgen med att sitta tjugo minuter på motionscykeln. Höll koll på pulsen hela tiden och lät benen snurra lite lätt i pedalerna. Ingen större ansträngning med andra ord. Var över 100 i puls en gång tror jag.

Igår kändes det mycket bättre redan på morgonen och jag jobbade på hela dagen. Tog en promenad i skogen på lunchen och njöt av att solen sken. Den värmde gott på ryggen när jag gick över det nya kalhygget vid huset. Fick ihop en slinga på drygt två kilometer.

På kvällen satte jag mig åter på motionscykeln och trampade. Nu med lite mer fart i benen. Fortfarande kontrollerat med pulsen i zon 1. Ökade på tiden lite och trampade i trettio minuter. Accepterar att det är så här det får vara. Ta en dag i taget, en zon i taget och sen får det bli cykling ute. Skönt att det verkar gå åt rätt håll och att det inte känns så tungt längre.