Vilodag

Vilodag

7 maj, 2020 Av Av helenasahlqvist

En vilodag avklarad. Det kändes skönt. Komma hem från jobbet, skopa upp en tallrik med glass och sätta sig på altanen för att läsa en tidning. Sen hann jag inte läsa speciellt mycket innan mat skulle fixas och barn skulle hämtas, men ändå. Minimalt med fysisk aktivitet blev det efter jobbet igår. 

I tisdags däremot var jag ute med Jessica och cyklade halvnya stigar i Linnebäck. Små korta stigar som är riktigt fina och så lite andra stigar som kommer bli fina, om några år. Tur man har grannar som mer eller mindre gör stigar. 

Idag är det massor av jobb på schemat. Roligt jobb har jag märkt. Hjälper andra att uppfylla behov och önskemål, kan det bli bättre? Sen ska jag ut och springa. Skönt med lite alternativ träning som inte sliter så mycket. 

Ha en fin torsdag!