Fincykling på Lunedsleden

Fincykling på Lunedsleden

4 maj, 2020 Av Av helenasahlqvist

Söndagar betyder oftast lite lugnare tempo och inte så många som cyklar. Vi var fyra som hade stämt träff i Gottebol för att cykla led till Lunedet. Jag kom på på morgonen att vi kanske kunde äta en glass när vi kom dit. 

Vi valde de bästa bitarna av leden, men tyvärr var det en hel del träd som blåst ner på den. Det är inte så många gånger vi åkt leden från toppen av Knappedshöjden mot Lunedet, men igår gjorde vi det. Första gången på min nya cykel, så det var kul. Det är brant och stenigt, bitvis riktigt fint. Det brann i vad och lår av att jag spände mig. När jag kom ner till foten av berget och ut på vägen mot Knapped var jag helt slut. 

Vi rullade sista biten mot Lunedet och satte oss ute en stund för att äta glass. Lilja tog till och med en räkmacka. Cyklade lite stig vid Lunedet och tog slingan via Knapped på hemvägen. 

Blev dryga två timmar cykling igår med, så nu är det dags att vila några dagar den här veckan, eller träna något annat, som inte tar så lång tid. Kroppen är bra sliten.

Sådde trädgårdslandet på eftermiddagen och tog en långfika på altanen. En suveränt bra söndag helt enkelt!