Vilodagar

Vilodagar

16 april, 2020 Av Av helenasahlqvist

Efter en intensiv träningsvecka, blir det nu några vilodagar. Känner en förkylning komma krypande, så det blir hemmajobb i dag i alla fall. Har bara suttit hemma två dagar och jobbat. Nu har jag inget möte inbokat förrän i slutet av maj, så nu behöver jag inte vara på kontoret. Har i alla fall hur mycket som helst att göra, så det är ju bra. Annars får jag känslan att jag skolkar om jag sitter hemma. 

I tisdags ville Lina ut på cykel på kvällen. Det var bara att hänga med. Hon är ju ingen cyklist utan kör när hon vill. Blev en kort, men bra tur. Lite väg och lite stig. 

Igår blev det vila förutom en långpromenad i skogen. Micke var iväg på onsdagscykling och jag var glad att jag inte hängde med. Det hade gått riktigt snabbt. De var dessutom väldigt många och då är det svårt att hålla ihop gruppen. 

På söndag ska jag och Jessica hålla i tjejcykling. Hon lade ut nyheten igår och redan har många nappat. Riktigt kul tycker jag. Eventuellt kommer ett par tjejer från jobbet också. Vi ska träna lite teknik är tanken och så håller vi ett tempo som alla kan hänga med i. 

Nej, dags att dra igång arbetsdagen!