Dubbelpass

14 april, 2020 Av Av helenasahlqvist

Igår blev det två cykelpass. Först ca tre timmars stigcykling med ett gäng Karlskogacyklister. Körde lite stigar där vi inte kört förut. En av dem var jättefin och jag kommer cykla den mer. Sen letade vi oss genom skogen mot Linnebäck. Lite läskigt var det för det blåste rätt mycket. Vid ett tillfälle blåste en grantopp av en bit bakom oss. 

Han i princip bara hem för att äta lunch och tvätta av cykeln innan det var dags för pass nummer två. Emil hade träning för första gången den här säsongen. Han är så stor nu att det blev största gruppen för honom. Ett varv på Angsjöleden och han var helt slut när vi kom tillbaka. Bra start på säsongen för honom och bra slut på Påskhelgen för mig och Micke.

Vilodag idag, sen får vi se om det blir cykling imorgon.