Årets första

Årets första

4 januari, 2020 Av Av helenasahlqvist

Än har jag inte blivit kvitt förkylningen jag fått, men tog mig ändå ut på årets första tur. Fick bli en lugn tur på grusväg. Bytte till mina stigdäck igår, för det ser inte ut som det behövs dubb för en bra tid framöver. Det är relativt smidigt att skifta, så det är helt klart värt besväret. 

Cyklade i snålblåst på hårda, frusna vägar mot Stonehill. Skulle cyklat en körväg därifrån mot Lilla Strömtorp, men fick tänka om. Det stod en skylt vid vägen att jakt pågick och jag hörde en hund, bara några meter in i skogen som drev något djur. Då är det bäst att inte störa utan låta hunden göra sitt jobb.

Fortsatte istället mot Fiskebo och vände runt där. Eftersom jag har en förkylning i kroppen ville jag inte ta ut mig så hårt. Det å andra sidan gjorde att tårna frös i de annars så varma vinterskorna. 

Skrapade ihop en och en halv timmes cyklande ändå och för första gången på länge blev jag inte svettig av träningen. Får hoppas att förkylningen försvinner snart, så jag får trycka på lite på turerna.