Vasan 2020

Vasan 2020

15 november, 2019 Av Av helenasahlqvist

Igår fick jag för mig att köra Cykelvasan 2020. Så nu har jag ett mål att se fram mot under nästa säsong. Ska bli kul att se vart det leder. Har nog aldrig varit så bra tränad som jag är nu. Trots att det känns som jag inte hinner med riktigt när jag cyklar med killarna, så hinner jag nog med bättre än jag gjort förut. Sen finns ju ett litet motstånd att ta i också. Det behöver jag jobba bort.

Någonting positivt jag har med mig, som troligtvis beror på all träning jag faktiskt lagt ner, är att jag återhämtar mig riktigt fort. Under passen pendlar pulsen långt upp för att sedan falla långt ner när det går lättare. Ska bli kul att köra lite mer distans än jag gjort senaste tiden. Har mest trampat stig, vilket givetvis är bra träning det med. Har länge velat försöka få upp farten lite på grusväg. Dels för att hinna med bättre, men även för att fart är kul.

Så nu hoppas jag på hårda vägar i vinter, så jag kan trampa dubbdäcksdistans en eller ett par gånger i veckan. Idag ska jag dock lägga om till mina nya Ardent (stigcykeldäck) för imorgon blir det grus och stig distans med Jessica. Hon har planerat in en runda på 5-6 mil. Så det blir macka/bulle och kaffe med på turen. Hoppas bara det inte blir så mycket regn som utlovats.