Tiden går…

Tiden går…

31 oktober, 2019 Av Av helenasahlqvist

Vilken höst det varit. Tiden har gått i en rasande fart. Vet egentligen inte vad jag gjort med den. Nu hoppas jag dock att det lugnar sig lite.

I oktober har det inte blivit mycket cykling. Har fokuserat på studier och Högskoleprovet. Sen har lite andra saker tagit upp mina tankar. Många skogspromenader har det blivit, så jag har i alla fall rört på mig.

Vintertiden är här och med den mörkare kvällar. Jag gillar inte vintertid. Har hellre ljust när jag går från jobbet, än jag har ljust på morgonen. Har en resa framöver att se fram mot, så det gör mörkret lite lättare att uthärda.

Mandelcyklingen går helt i mörker nu. Igår intog gruppen Trindtorp norr om Karlskoga. Ett skogsområde med hur mycket sten som helst. Cyklade en ny stig och rundade i och med det ett kalhygge som bara är blött och jobbigt. Stigen var hur fin som helst. Resterande sträcka var hur stenig som helst. Jag kommer få ordentlig träningsvärk i rygg, armar och bål kommande dagar.

Imorgon öppnar anmälan till vårens tjejläger i Nora. Kommer finnas en Endurogrupp. Den ska jag vara med i. Gillar utmaningar och enduro på en hardtail kommer verkligen bli det. Vill ju utvecklas också, så jag behöver nog vara med i den gruppen för att få något att bita i. Behöver göra några justeringar på cykeln först bara. Styret är för högt, så det behöver jag få ner ett eller två snäpp. Ska börja ed ett och se om det räcker. Har problem i uppförsbackar att jag tappar fäste på framhjulet. Igår hände det vid två tillfällen.

Får se vad helgen har att erbjuda i forma av cykling. Ser ut att komma lite snö, vilket kan ställa till det lite. Sen behöver jag plugga en del med.