Etapp 11 Barsebäck – Linnebäck

Etapp 11 Barsebäck – Linnebäck

24 juli, 2019 Av Av helenasahlqvist

Sista dagen på vår resa. Vi valde att åka vägen förbi Ullared. Det skulle bli ett perfekt lunchstopp och vi skulle få åka lite andra vägar än vi brukar. 

Kom fram till GeKås vid halv tolv och det var bara att gå rakt in. Tog varsin liten korg eftersom vi inte skulle handla så mycket. Jag hade två saker på min inköpslista. Ett mobilband/prylband att ha runt magen när jag springer. Har ett men den ena fickans dragkedja har gått sönder. Sen ville jag ha ett sånt där svettband som tennisspelare har på armen. Blir så svettig när jag springer och det skulle vara skönt att kunna torka bort svetten. Hittade båda sakerna samt två nya vattenflaskor till cykeln vilket jag också behövde för mina är mer än tre år och ganska slitna. 

Lina köpte lite parfym, nagellack och såg ut ett par födelsedagspresenter. Micke oh Emil köpte underkläder. Så fick vi med två limpor, lite godis och tre paket kaffe. Värre än så blev det inte och det tog oss nog inte ens en timma. Det var däremot riktigt mycket folk där, så vi fick köa lite vid rulltrapporna. När vi kom ut var det även kö in. 

Fixade lunch som bestod av makaroner och köttbullar och åkte vidare norrut. Micke började få ont i benen, han har ju kört ca femhundra mil, så vi tog ett tidigt fikastopp. Innan Falköping bytte vi chaufför och jag körde nästan till Mariestad. Var mycket bredare väg än mot Nora, så det gick hur bra som helst. Dessutom var det inte mycket trafik. Tycker inte det var det på hela dagen, så jag undrar var all semestertrafik är. 

Tankade en sista gång i Mariestad och så hade vi bara ca en timma kvar hem. Landade hemma halv åtta, packade ur kylen och köpte hämtmat. Sparade ju in en campingavgift natten innan, så då kunde vi ju unna oss lite enkel mat på kvällen. Nu väntar bara jobbet med att packa ur, tvätta och städa. Hade hoppats på lite bra väder också, men det ser ut som att vi tagit med oss Medelhavsvärmen hem för det ska bli riktigt höga temperaturer dagarna som kommer. Kanske bara att packa om och åka till en sjö och lägga oss med ACn i full gång.