Längtar efter värme

Längtar efter värme

11 april, 2019 Av Av helenasahlqvist

Har haft ett par riktigt bra veckor sedan förra inlägget. Snön är borta, stigarna är torra. Lina och jag har varit på en kolossalt bra föreläsning på Karlstads universitet. Det var Anna och Emil som var och föreläste om idrottsglädje. Att det viktigaste med alla idrott inte var prestation utan glädje. De var dessutom riktigt roliga och bjöd massor på sig själva.

Det har varit varmt en period och nu har det varit lite kallare igen. Jag har cyklat i Råbäck och i våra skogar hemma. Har hunnit med en hel del Lunedsled redan, men har ännu inte varit ända till Lunedet. Kanske blir idag, vi får se.

Jag har cyklat med cykelvänner, dotter, kollega och med svägerskan. Jag har tagit långa promenader i skogen och rekat nya cykelstigar. Jag har dessvärre åkt på någon form av infektion. Kan inte säga om det beror på förkylning eller om jag helt enkelt är lite känslig mot pollen. Det går helt enkelt inte att sätta fingret på vad det kan bero på. Var trött ett par dagar och hade hög vilopuls. Så jag vilade lite och fick ner pulsen. Har inte tagit ut mig nämnvärt sedan dess.

Det får helt enkelt bli lite lätt träning någon vecka framöver. Hoppas på en pigg och stark kropp till Påskhelgen. Ser dessutom ut att bli lite varmare då, vilket ska bli skönt. Behöver byta min drivlina till cykeln, så det kan jag kanske passa på att göra då. Vi ska även hinna med att hugga lite ved och att njuta massor av ledigheten.