Året som gått, 2018.

Året som gått, 2018.

4 januari, 2019 Av Av helenasahlqvist

Det är många som summerar 2018 nu och sätter mål för 2019. Jag har haft det bästa träningsåret någonsin och kan med glädje och tacksamhet se tillbaka på 2018. Ett år jag sent kommer glömma då det innehållit massor av nya spännande saker.

Blev invald i Karlskogacyklisternas styrelse i mars, började cykla med Onsdagsgruppen i april. I maj cyklade vi i fantastiska Gränna. I juni cyklade vi bara massor och i juli hann vi med både Danmark och Idre Fjäll. I augusti körde vi Cykelvasan och åkte med Emil på härliga stigar i Hjulsjö.

Augusti betydde även att jag gick utanför min komfortzon rätt rejält. Jag och Jessica ledde nämligen den gröna onsdagsgruppen ett par gånger. Roligt, men även lite läskigt. Fick till en bra runda och jag tror deltagarna var nöjda.

September blev fantastiskt bra med en pallplats på Karlstad XC och så hittade vi episka stigar att cykla på vid Gällberget. Nog för att september även innebar Borrelia, men lite motgångar måste man ju ta också.

Oktober, ja vad säger vi om oktober. Sommarvärme i gränslandet till vintern. En vecka med cykling i sommarvärme. Det var magiskt. Sen avslutade vi med Svartåtrampet.

November ska vi bara glömma. Mörkt och tråkigt, utan många soltimmar. December avslutade jag med 8 dagar cykling och renovering av dämparen. Cykelåret 2018 blev med andra ord MAGISKT!