Ett par vilodagar

Ett par vilodagar

10 november, 2018 Av Av helenasahlqvist


Den här veckan fick börja och sluta med ett par vilodagar. De är lika viktiga som att träna, om man tränar vill säga.

Jag har passat på att använda tiden till att läsa om Träningsplanering. Eftersom det är mörkt när jag slutar blir det inte mycket annat gjort. Det känns som att kroppen går i ide på något vis. På sommaren kan man ju hålla på och greja till långt fram på kvällen. Nu, när mörkret kommit, slår man av på takten redan vid fem på kvällen.

Det är lite tråkigt, men så är det att bo här i Norden. Får se fram mot långa sommarkvällar istället. Använder i alla fall tiden till att läsa, om träning, kost och lite av varje. Helgen kommer dessutom bestå av att heja på dottern när hon spelar i Lilla VM i Innebandy. En cup för 13-åringar som hör till Värmlandsinnebandyförbund. 

Kände under fredagen att förkylningen började krypa inpå kroppen. Ju längre dagen gick, ju mer seg och trött blev jag. För en gångs skull kände jag att det var skönt att jag inte skulle motionera efter jobbet. Hade tänkt att jag skulle städa, men inte ens det mäktade jag med. Säger kroppen vila, så är det lika bra att vila. Det är dags att vara klok.