Semester

Semester

7 juli, 2018 Av Av helenasahlqvist


Äntligen har jag gått på semester. Igår klockan tre checkade jag ut, önskade mina arbetskamrater trevlig sommar och åkte hem. Dök direkt i glassbyttan och satte mig i skuggan. Hade tänkt köra intervaller på cykeln, men när temperaturen visade närmre trettio än tjugofem, tänkte jag att det var lika bra att låta bli. Det kommer fler dagar för intervaller framöver.

Veckorna sedan midsommar har gått rätt snabbt. Jag vet egentligen inte vad vi gjort, men en del bad har det blivit för barnen. Jag har haft smått ont i halsen, men i måndags var jag ok igen och cyklade till och från jobbet. Tog en omväg hem och fick lite träning. Även i tisdags cyklade jag. Efter jobb åkte jag till Harenbanan, stadens enda MTB-slinga och åkte två varv innan jag åkte hem. Det var riktigt varmt, men det går rätt bra så länge man har fart på cykeln.

Onsdag var jag åter igen med på gruppcyklingen från Mandel. Valde den lätta gruppen, då det var för varmt för att ligga på maxpuls i närmre två timmar. Såg efteråt att det docka verkar gått rätt lugnt i den gruppen med. Får hänga på nästa gång istället. Den gruppen cyklar mer stig och det är ju stig som är kul.

Skulle åkt med husvagnen idag egentligen, men eftersom vädret ser ut att bli bra i norra Europa, bokade jag av båten vi skulle åkt med imorgon bitti. Finns ingen anledning att hekta iväg redan idag. Ska till mor och far i eftermiddag istället. Sen blir det packning imorgon för avfärd på måndag. Vi drar söderut i Sverige och mest troligt åker vi över till Danmark och norra Jylland under veckan. Ska försöka att inte sitta hela dagar i bilen den här gången. Så första stoppet är planerat lite söder om Borås. Så får vi se om det blir så eller inte. Man vet aldrig med oss 😉

Ha en fin lördag!