Grattis Sverige!

6 juni, 2018 Av Av helenasahlqvist

Nationaldag idag och ledigt. Skönt med en ledig dag mitt i veckan. Röd dag mitt i veckan föregås ju även av flexdag för mig. Det är frivilligt att använda det, men jag flexade ut vid lunch igår. Satte mig i bilen och drog till Örebro. Det var länge sedan jag var där helt själv, men jag skulle bara dit och byta gardiner på IKEA och handla lite småsaker. Konstaterade att det är rätt skönt att det inte längre är min hemstad. Bodde ju där i två år, innan jag drog vidare mot Karlskoga och sedan ut på landet. Det är helt enkelt för mycket folk för min smak. 

Kom hem vid fyra och däckade på soffan en stund. Hade nog behövt träna för att bli pigg, men det fanns annat att göra. Som att baka tårtbotten. Imorgon fyller Micke år, så idag kommer hans föräldrar för att äta tårta. Fixade lite med en madrass vi ska ha i husvagnen och tände grillen på kvällen. 

Fick ändå min cykeltur när Emil drog iväg på sin cykel efter maten. Han skulle cykla lite i skogen och jag frågade om jag skulle följa med. Det ville han, så jag hoppade bara i cykelskorna och visade honom en slinga i skogen. Inte ofta jag cyklar med jeans och cykelskor, men det funkade det med. Kanske ingen bra kombo för en längre tur. Avslutade med att köra lite i Emils hopp på uppfarten. Fick till riktigt bra landning kändes det som. Behöver träna lite mer på det bara. Finns så mycket man kan träna på vad gäller teknik på cykeln, svårt att veta vart man ska börja bara. 

Idag ska jag försöka fira Sverige med en cykeltur på förmiddagen. Får bli en lugn tur i närområdet. Behöver återhämta mig lite. Sen är det ju skönt att inte åka så fort hela tiden med. Kanske blir det att utforska några nya vägar. Vi får se vad tiden räcker till. 

Ha en fin nationaldag!