Snabb fredagstur

Snabb fredagstur

2 juni, 2018 Av Av helenasahlqvist

Abstinensen har bara blivit större och större. Jag har haft min cykel på service i tre dagar den här veckan. Tänkte att det inte gjorde så mycket, för vi hade Afterwork med jobbet i onsdags. När frågan kom från Elisabeth senare på kvällen om jag ville med på torsdag och cykla, höll jag på att bli galen. Klart jag ville, när någon frågar, men jag kunde inte. Så typiskt, men det kommer fler tillfällen. 

Igår ringde Mattias, som menade med min cykel, och meddelade att de hade problem. Bodyn, som skulle bytas, var trasig. Så frågan var om de skulle sätta tillbaka den gamla, som fortfarande fungerade men var sliten, eller avvakta tills de fick en ny. De fick givetvis sätta tillbaka den gamla, för jag vill cykla i helgen. 

Hämtade cykeln när jag slutade och åkte hem, fixade lite grejer och drog iväg på en snabb tur. Tryckte på allt jag hade vissa bitar och njöt av att susa fram genom skogen. Även om det är varmt ute, går det bra att cykla. Fartvinden gör att det kyler något. Det behöver inte ens gå speciellt snabbt för att det ska göra skillnad. 

Åkte mot Bodalen, Vismen och vidare mot Gryten. Där stannade jag och fotade lite innan jag drog vidare. Fick stanna vid järnvägen för att vänta på tåget som skulle passera, men sen var det fri gata hela vägen hem. Riktigt nöjd med tempot och känslan i kroppen. Förutom att jag fick stanna en gång för att jag fick kramp i höger vad. Räckte att sträcka ut den en stund. 


Har nästan inte kört med energi någon gång i år. Brukar alltid ha sportdryck med, men nu har jag bara haft vatten. Ska ta med sportdryck nästa gång jag kör med onsdagsgruppen, för krafterna verkar ta slut efter en timma. Kan ju ha ett samband, så får helt enkelt testa.