Oplanerad helg

24 mars, 2018 Av Av helenasahlqvist

Det var ganska många helger sedan vi inte hade några planer alls. Det har varit Innebandy, familjedag, två kalashelger och massor av annat. Nu har vi flera helger utan några större planer. Det är så himla skönt. Jag älskar att ta dagen som den kommer, vill ogärna planera något över huvud taget. Visst har jag en tanke om hur dagen eller helgen ska bli, men ingenting är spikat. 

Igår passade vi på att gå på stan efter jobbet. Jag var ändå inne i centrum på internutbildning, så då mötte jag upp resten av familjen efter den. Barnen behövde nya jackor till våren och Emil behövde även skor. Hittade allt och en timma senare var vi påväg hem. Älskar när det går smidigt att hitta det man ska ha. 

Skjutsade iväg Lina på Innebandyträning och beslutade mig för att byta till vanliga däck på MTBn. Ska ju bli varmare några dagar och synd att slita i onödan på dubben. Får hålla mig till bara vägar några dagar tills det är barmark i skogen. Skiftet gick rätt snabbt, men när jag pumpade upp bakdäcket small slangen. Fick ta reservslangen och innan jag åkte och hämtade Lina körde jag förbi Intersport och köpte två nya slangar. Vill ju inte åka en långtur utan reservslang. Kan bli jobbigt att gå två mil hem om slangen smäller igen. 


Idag ska jag försöka mig på en lite längre tur. Får se åt vilket håll jag åker. Kan bli att jag snurrar runt lite inne i stan. Sen ska vi plocka undan skidor och fixa lite ute. 

Ha en fin lördag!