När en förkylning är ok

14 februari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Förkylningar kan verkligen stressa kroppen och huvudet. Att inte ha ork att göra allt man vill och allt man brukar är inte så kul. Mig kan det stressa rätt rejält, mer än jobbet stressar mig till och med. Har i och för sig inte ett speciellt stressigt jobb, så det kan bero på det. 

Efter en helt perfekt helg med skidåkning två dagar och härlig vintercykling en dag, så kröp förkylningen på i måndags eftermiddag. Inte så konstigt egentligen för Emil var febrig hela helgen med rinnande näsa och allt. 


Missar givetvis en massa träningspass jag planerat den här veckan, men det är helt ok. Nu vill kroppen vila och då ska den givetvis få göra det. Jag har åkt de skidpassen jag behöver i vinter, det räcker mer än väl nu. Jag har varit ute och cyklat på snö och is och jag har sprungit på samma underlag. Det gör inget att få ett break nu, då kanske våren hinner komma, kanske. 

Sen kan jag ju använda den tid jag annars hade fokuserat på träning, antingen i tanken eller fysiskt, på att tänka på andra roliga saker. Som mitt stora intresse för investeringar, resor eller miljö och konsumtion. Sen har jag ju lite att plugga på också. Därför är det helt ok att jag är förkyld, då kan jag prioritera om lite för en tid.