Marknadsföring och vintersport

10 februari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Veckans föreläsningar har gått bra. Det är skönt att vara tillbaka i Karlstad för att gå på föreläsningar och fylla på kunskapsförådet. 

Föreläsningen igår var dock kort. Sen skulle grupparbeten förberedas och jag som redan gjort dem kunde åka hem. Blev snabblunchen och sen tog jag tillvara på dagen och åkte till Råbäck för skidåkning. Hade sett rapport på morgonen att de äntligen spårat där igen. 

Vallade skidorna med valla för temperatur runt 0. Hade dock knappt fäste första varvet och det kändes som temperaturen var lägre inne i skogen. Vallade på mer när jag var tillbaka vid bilen, med lite kallare valla. Det funkade bättre, men hade lite sämre glid i början. Tog det ganska lungt och orkade tre varv den här gången. Totalt landade det på nästan åtta kilometer och nästan 45 min träning. Dessutom i solsken, vilket behövs så mycket just nu. 


Ser ut som det ska bli kallt ett tag framöver samt mer snö. Det bådar gott för skidträningen. Är så kul att komma igång med den igen. Har hittat balansen allt mer, vilket är kul det med. Kan ju bli bättre och jag gillar att utvecklas. 

Idag står det Innebandy på schemat för Lina och jag behöver baka bröd så vi får se vad träningen kommer bestå av idag.